دانلود فیلم

شله مشهدی | آموزش طرز تهیه شله مشهدی غذای خوشمزه مشهدی | مووی دانلود

شله مشهدی

طرز تهیه شله مشهدی

شله مشهدی که در مشهد به آن شُله می گویند، غذایی از خانواده آش است. مواد اصلی این غذا گوشت، حبوبات و ادویه زیاد است که برای خوشمزه کردن آن می توانید از مغز قلم گاو هم استفاده کنید.

مواد لازم  شله مشهدی

  • گوشت سر دست 3 کیلو
  • برنج 250 گرم
  • پیاز خرد شده 500 گرم
  • بلغور 750 گرم
  • نخود 500 گرم
  • ماش یک چهرام پیمانه
  • لوبیا چیتی 250 گرم
  • لوبیا قرمز 250 گرم
  • دارچین 20 گرم شله مشهدی
  • نمک و فلفل به مقدار لازم

شله مشهدی

روش پخت شله مشهدی غذای شهر مشهد

در ابتدا برای پختن این غذا باید از چند ساعت قبل حبوبات را بخیسانید و چند بار آب آن را عواض کنید. گوشت را هم به همراه پیاز خرد شده و کمی نمک و فلفل و 2 لیتر آب بگذارید تا خوب بپزد و پس از آن استخوان را جدا کنید و گوشت را ریش ریش کنید.

 

شله مشهدی
تمام حبوبات را با هم در یک ظرف بریزید و بپزید و هنگامی که نیم پز شدند بلغور را به آنها اضافه کنید و پس از اینکه چند جوش خوردند برنج را بشویید و به حبوبات اضافه کنید و در این مرحله مرتب هم بزنید تا مواد ته نگیرند.
وقتی که حبوبات خوب پخته شدند و برنج لعاب داده شد گوشت پخته و ریش ریش شده را با دارچین و نمک و فلفل اضافه کنید و بگذارید تا تمام مواد با حررت ملایم کنار هم جوش بخورند و کشدار شوند.
سپس حرارت را کم کم کنید و در ظر را هم ببندید تا آش به مدت 1 ساعت مانند برنج دم بکشد.
شله مشهدی آماده شده را در ظرف بریزید و اگر مایل هستید آن را تزیین کنید.
بخوانید : پادرازی شیرینی نوروزی مشهدی

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

ارسال دیدگاه جدید

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.