دانلود فیلم

طرز تهیه فالوده با نودل برنج چینی + فالوده خوشمزه و بدون دردسر | مووی دانلود

فالوده با نودل برنج چینی

 

فالوده با نودل برنج چینی دسری خنک است که در این روزهای گرم بسیار دلچسب خواهد بود. در این بخش روش تهیه آسان و بدون دردسر فالوده با برنج چینی را مشاهده می کنید.

مواد لازم برای فالوده با نودل برنج چینی

  • شکر سفید :2 پیمانه
  • آب :2 پیمانه
  • گلاب :1/4 پیمانه
  • نودل برنج چینی :100 گرم
فالوده با نودل برنج چینی

طرز تهیه فالوده با نودل برنج چینی

شکر را در آب به کمک حرارت حل کرده و پس از سرد شدن کامل گلاب را به آن اضافه و با ظرف فلزی به مدت 4 الی 5 ساعت داخل فریزر قرار دهید.
نودل برنج را خرد کنید و به مدت 15 دقیقه در آب جوش با حرارت ملایم بجوشانید.
نودل آماده شده را داخل صافی ریخته، آب سرد رویش بریزید و سپس کناری بگذارید.
پس از بسته شدن آب شکر (4 الی 5 ساعت) با نودل آماده مخلوط و با آب لیمو آماده سرو است.
 برای نگهداری طولانی, می توان در ظروف کوچکتر داخل فریزر گذاشت و نیم ساعت قبل از مصرف خارج و پس از باز شدن به آن آب لیمو اضافه و میل کرد.
فالوده با نودل برنج چینی

طرز تهیه فالوده با نودل برنج چینی

مطلب پیشنهادی: طرز تهیه اسموتی توت فرنگی و بابونه دسری شیک و خوش طعم

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

ارسال دیدگاه جدید

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.