دانلود فیلم

اثرات قهوه بر معده + دلیل ناراحتی معده و بالا رفتن اسید معده پس از مصرف قهوه | مووی دانلود

  • تاریخ : 27ام شهریور 1399
  • موضوع : بلاگ
  • بازدید : 10 بازدید
  • نظرات : بدون نظر

اثرات قهوه بر معده

قهوه یکی از محبوب ترین نوشیدنی ها در جهان است و علاقه به این نوشیدنی بقدری زیاد است که خیلی از افراد، روز خود را با نوشیدن قهوه شروع می کنند و در صورت مصرف نکردن قهوه، کلافه و بیقرار می شوند. اثرات قهوه بر معده بعضی از افراد زیاد مثبت نیست.

قهوه خواص زیادی دارد و می تواند باعث عملکرد بهتر ذهن و جسم و همچنین هوشیاری ذهن شود و روی خلق و خوی افراد هم تاثیرات مثبت دارد و خطر ابتلا به بیماری های قلبی و آلزایمر را کمتر می کند.

بعضی از افراد پس از نوشیدن قهوه از ناراحتی معده شکایت می کنند و این سوال پیش می آید که آیا واقعا قهوه باعث ناراحتی سیستم گوارش و معده می شود؟

ناراحتی معده و بالا رفتن اسید معده با نوشیدن قهوه

قهوه ترکیبات زیادی دارد که ممکن است روی معده تاثیر منفی بگذارد و باعث ناراحتی معده شوند مثلا:

کافئین

کافئین محرک ذهن است و می تواند سطح هوشیاری را بیشتر کند. یک فنجان قهوه دارای 95 میلی گرم کافئین است. این ماده روی انقباضات دستگاه گوارش تاثیر می گذارد و آن را بیشتر می کند، به گفته دانشمندان قهوه کافئین دار 23 درصد بیش از قهوه بدون کافئین و 60 درصد بیشتر از آب روده بزرگ را تحریک می کند.

کافئین می تواند اسید معده را بیشتر کند و افرادی که معده حساس دارند، پس نوشیدن قهوه، حس سوزش معده را دارند.

مطلب پیشنهادی: با خواص و مضرات قهوه آشنا شوید + 10 خاصیت ویژه قهوه

اسیدهای قهوه

کافئین دلیل اصلی بروز مشکلات معده است ولی قهوه بعضی از اسیدهای مهم را دارد که می توانند باعث ناراحتی معده شوند. قهوه دارای اسیدهای مختلف مانند اسید کلروژنیک  و N-آلکانویل-5-هیدروکسی تریپتامین است که به نظر می رسد تولید اسید در معده را افزایش می دهند. لازم به ذکر است اسید معده به تجزیه مواد غذایی و حرکت بهتر آن ها در روده کمک می کند. با نوشیدن قهوه، سوزش معده بعضی از افراد بسیار شدید می شود که گویا دلیلش، همین اسیدها باشد.

 

مواد افزودنی

گاهی خود قهوه باعث سوزش و ناراحتی معده نمی شود، بلکه افزودنی هایی مانند شیر، شیرین کننده ها و خامه می توانند مشکل ایجاد کنند و بسیاری از افراد عادت دارند قهوه خود را با یک افزودنی میل کنند. حدود 65 درصد مردم دنیا نمی توانند لاکتور، که نوعی قند در شیر است را هضم کنند و ممکن است پس از مصرف لبنیات دچار مشکلاتی مانند نفخ، گرفتگی معده و یا اسهال گردند.

قهوه بدون کافئین چطور است؟

جایگزین کردن قهوه بدون کافئین به جای قهوه کافئین دار برای کاهش ناراحتی معده ناشی از نوشیدن قهوه می تواند موثر باشد. وقتی که معده شما به دلیل کافئین موجود در قهوه دچار سوزش شود می توانی این نوع قهوه را میل کنید. البته خود قهوه اسید دارد و افزودنی های دیگر شاید باعث درد معده گردند.

 

پیشگیری از ناراحتی معده پس از نوشیدن قهوه

اگر حس می کنید با مصرف قهوه دچار ناراحتی معده می شوید می توانید با انجام بعضی از نکات، علاوه بر لذت بردن از یک فنجان قهوه خوب، عوارض گوارشی ناشی از آن را هم کمتر کنید. به شما توصیه می کنیم که:

اگر مبتدی هستید و تا به حال خیلی کم قهوه نوشیده اید، پس آرام آرام و جرعه جرعه بنوشید تا به معده شما فشار وارد نشود.

از مصرف قهوه با معده خالی خودداری کنید. قهوه اسیدی است و جرعه جرعه میل کردن آن با غذا هضم آن را راحت تر می کند.

اگر می خواهید که قهوه خود را با شیر میل کنید، ولی دچار عدم تحمل لاکتور هستید یا حس می کنید شیر گاو باعث ناراحتی معده شما می شود پس بهتر است که آن را با شیرهای گیاهی مانند سویا یا شیر بادام جایگزین نمایید.

بخوانید: سوزش معده درمان و پیشگیری از سوزش معده

چه کنیم اسید قهوه کمتر شود

قهوه با رست تیره تر انتخاب کنید

دانه های قوه که برای مدت بیشتر و در درجه دمای بالاتر برشته شده اند یعنی رست تیره تری دارند نسبت به قهوه های با رست روشن تر اسیدیته کمتری دارند.

قهوه دم سرد را امتحان کنید

قهوه دم سرد یا Cold برو نسبت به قهوه گرم، اسید کمتری دارد.

قهوه با دانه های درشت تر انتخاب کنید

هر چه دانه قهوه ریزتر باشد، در طول پروسه دم کردن، اسید بیشتری تولید می کند، اسیدیته قهوه دانه های ریز از دانه های درشت خیلی بیشتر است و بهتر است دانه های درشت قهوه را انتخاب کنید.

منبع: healthline

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

ارسال دیدگاه جدید

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.